marți, 27 aprilie 2010

Gerber

Gerber Gator Fixed - este varianta cu lama fixa a faimosului briceag Gerber Gator. Din clipa in care il iei in mana realizezi ca are o priza extrem de confortabila si primul cuvant care sa-l caracterizeze ce mi-a venit in cap a fost "corect". Avand in vedere pretul putem spune ca Gerber ofera un cutit corect ce poate fi folosit cu succes in diferite activitati "outdoor". Lama din otel inoxidabil vine cu un tais mai mult decat decent si cred ca il mentine destul de bine. Din testele prezentate pe net rezulta ca este un cutit bun, asta si datorita manerului foarte confortabil, aderent si cu siguranta rezistent (cei de la Gerber sustin ca ar fi cel mai bun material pentru manere de cutit).
Daca ar fi ceva de criticat la acest cutit atunci cu siguranta un subiect ar fi teaca, despre care cei mai multi posesori ai acestui cutit cred ca nu se ridica la standardul la care se ridica cutitul.
Pret:187 RON la http://www.ironage.eu/

Gerber Profile Gut Hook - este un cutit relativ nou al celor de la Gerber. Desi este facut in China calitatea este destul de buna. Despre acest model, Profile, se spune ca este facut pentru a fi abuzat si avand in vedere pretul nu cred utilizatorii il menajeaza.
In principiu, daca ne gandim la raportul pret/calitate, se poate spune ca si despre Gerber Gator ca este un cutit corect. Fara minusuri foarte mari, fara plusuri considerabile si cu o teaca de o calitate inferioara cutitului.
Probabil vanatorii vor gasi foarte utila forma lamei, acel "gut hook". Lama al carei material dealtfel nu este precizat, doar ceea ce se poate observa si anume ca este acoperita cu un strat de titan.
Pret: 119 RON la http://www.ironage.eu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu